2018/01/16

Szebb napokat kedves Zoltán! ( frissitve 2018.01.17 )

Frissitve!

Dombai Zoltan baratunk ellen 2017.06. 22-en Europai elfogato parancsot adtak ki.




Addig is elozetes a kovetkezo szam tartalmabol:

- DCFX, FX21, Forex Club Zrt. - nevek, szervezok: Katona Attila, Hezfeld Endre, Szilágyi Zsolt, Petrik József,  - Dombai Zoltán, Herbály Norbert, Kovács Krisztián, Mittelri György
- hogyan epult fel a piramis, kik voltak a ( be ) szervezok?
- amit az FX21 -rol tudni kell

--------


Nem tudom igazan eldönteni, hogy örüljek -e vagy sírjak. Tegnap is kaptam egy kedves e-mailt, amiben arról tájékoztatott a levél írója, hogy Dombai Zoltán barátunknak a police.hu -n kellene utána nézni, mert hat O bizony 2015 óta ott is szerepel. 
Egész pontosan 

ADÓCSALÁS alapos gyanúja miatt 2015.10.01 óta érvényes elfogató parancs van kiadva ellene.



Az informacio a polica.hu nyilvanosan hozzaferheto adatbazisabol szarmazik - a szer.


Shit.  Lóvé az ablakban. Mert egy dologban azért biztos vagyok, azt a pénzt amit elloptak Tőled és Tőlem, na azt biztos, hogy mar egyrészt eldugtak, másrészt biztos hogy el is költötték, mert hat a menekülés és a bujkálás akar Cyproson Limassolban, akár Máltán de kurva sokba kerül. ( nekünk ).

Az egész ügy alatt egyetlen pillanat volt, amikor igazan ügy ereztem, hogy szétbasz az ideg, és vert kopok, amikor megláttam az a 2014 és képét, ahol Dombai és a felesége Krisztina egy Lamborghiniban szelfiznek önelégült tekintettel, mint akik baszni mennek - szinten a MI pénzükből.

Azt csak nagyon de nagyon halkan szeretnem megkérdezni, hogy mi az ami megakadályozta az elmúlt közel 2 és fel évben a magas tekintetű nyomoz hatóságot, hogy egy kibaszott nemzetkozi - európai körözést is kiadjon és neki feszüljön végre, és megelőző intézkedés képen, lefoglaljon mindent de mindent ami meg fellelhető???? !!!
 ( Például a civil szervezetek és a szegényeknek ételt osztó emberek kúrtatása helyett. )


Orgy(*)

PS: jelen 2015-os korozes azt is jelenti, hogy a legtobbunket mar ugy lopott meg ez a brigad, hogy kozben mar koroztek az egyik "fonoket" Magyarorszagon. Ne b+?!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ez aztán de tényleg ODAB@SZ !!!

Nincs itt kérem semmi fele személyeskedés. Csak tények. Picsába FACEBOOK-kal, úgyse szerettem soha. Igazan csak az elismerésemet...